Vattenliv, vår butik i Hossmo, Kalmar

 

Vill du känna och klämma på produkterna och träffa oss? Varmt välkommen till vår butik i Hossmo ca 1 mil söder om Kalmar. Under säsong har vi de flesta av våra produkter i lager.

Är det något speciellt du vill ha hör gärna av dig några dagar innan så vi kan ta hem det till dig. Vill du handla dammduk behöver vi två dagar innan veta hur mycket för att hinna skära till den åt dig. Detta så att vi kan garantera att du får med dig din duk hem.

Vi har lite olika öppettider beroende på säsong. Här och på vår Facebook sida hittar du alltid de aktuella tiderna.

Våra öppettider i butiken:

 

Onsdag-fredag 13:00-17:00
Lördag 10:00-13:00

Följande dagar har vi stängt under säsongen 2018: 1 maj, Kristi Himmelsfärdsdagen, 6 juni, midsommarafton och midsommardagen.

Vår adress:

Vattenliv/Trädgårdsliv AB
Hossmo Gård 140
388 92 Ljungbyholm

Vägbeskrivning:

Kommer du från Kalmar på E22:

Ta avfart Rinkabyholm följ dessa skyltar tills du passerat Hossmo Kyrka. Sväng av till vänster där det står Rinkaby och Vattenliv och ta sen första vänster.

Kommer du söderifrån på E22:
Ta avfart Rinkabyholm följ dessa skyltar tills du passerat Hossmo Kyrka. Sväng av till vänster där det står Rinkaby och Vattenliv och ta sen första vänster.

Parkering finns det på anvisad plats mittemot butiken, ligger snett till vänster när du kommit fram. Ingången till butiken är på gaveln vid vår damm.

Varmt välkommen!

Fredrik och Maria