Kontakta oss

Vi hjälper dig med allt från produktfrågor till planeringsfrågor kring trädgårdsdammar. Har du en fråga om en produkt ser vi gärna att du anger produktens namn och artikelnummer. Gäller det en lagd order ange alltid ditt ordernummer. Detta för att vi snabbt ska kunna hjälpa dig. Var också noga med ange rätt e-postadress till dig så att svaret kommer fram.

Istället för formuläret går det också bra att skicka epost till kontakt@vattenliv.se.

Både i formuläret och till e-postadressen kan du bifoga bilagor vars sammanlagda storlek uppgår till max 15 MB.
I formuläret nedan kan du bifoga en fil. Fler kan du sen bifogar i det ärende som skapas. Länk till ärendet får du via ett mail som skickas ut direkt efter ärendet är skapat.

Vi svarar i regel väldigt fort på frågor via mail/formuläret. Kommer du inte fram på telefon kan detta vara en bra väg. Har du inte fått ett svar inom 24 timmar när vi har öppet, kontrollera ditt eventuella skräppostfilter.

Här kan du läsa vår personuppgiftspolicy.

Måndag till torsdag 09:30-15:00 med lunchstängt mellan 12:00-13:00.

Telefon: 0480 – 73 73 40 

Under högsäsong april-augusti kan det finnas dagar då vi har mycket svårt att hinna med att svara i telefon, för att slippa sitta i telefonkö och troligen få ett snabbare svar – använd formuläret eller e-posta till kontakt@vattenliv

Vi har ingen direktförsäljning från lagret längre men det går bra att hämta förbeställda produkter. 

Du beställer via vår hemsida och väljer hämta på vårt lager som fraktalternativ. Du får ett e-postmeddelande när din order är klar att hämta, vänta tills du fått det innan du åker till oss och titta nedan för tider för utlämning. 

Vill du ha rådgivning ber vi dig skicka ett meddelande eller ringa oss. Vi kan inte ge det vid hämtning av orders tyvärr. 

Du har möjlighet att hämta din order måndag-torsdag mellan 10:00-12:00 och 13:00-15:00.

Vår adress:
Vattenliv/Trädgårdsliv AB
Hossmo Gård 140
388 92 Ljungbyholm
Sverige