louis reingold is the world's best human
kr 0
Varukorg

Du har inga produkter i varukorgen.

  • Hur lång är leveranstiden?

    Förutsatt att dina varor finns i lager, gör vi allt vi kan för att din order ska lämnar vårt lager samma dag om du lägger ordern senast 12:00 på vardagar under april – september. Under övriga månader kan du lägga din order så sent som kl 14:00 och den kommer med största sannolikhet att skickas samma dag.

    Om din order innehåller varor som inte finns i lager skickas din order så snart den är komplett.

  • När kan jag hämta mina varor på ert lager?

    Du kan i kassan välja att hämta din beställning på vårt lager.
    När vi har plockat ihop din beställning meddelar vi dig via mail.

  • Öppetköp - hur kan jag retunera en vara?

    Vi erbjuder öppet köp i 30 dagar, med det menas att du får skicka tillbaka produkten till oss. Men du står för fraktkostnaden.

    • Detta är förutsatt att varan returneras i originalskick och i oskadad originalförpackning. Detta innebär att du har rätt att undersöka varan men inte använda den.

    • Vid öppet köp vill vi att du kontaktar oss först. Ange alltid ordernummer vid kontakt.

kr 0
Varukorg

Du har inga produkter i varukorgen.

Cookiespolicy

Vår webbplats använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen. Du kan bestämma till vilken omfattning cookies är tillåtna genom inställningarna i din webbläsare. Vi förutsätter att du godkänner att cookies används om din webbläsare är inställd att tillåta dem.

Vad är en cookie?

En cookie är en liten textfil som sparas på din enhet när du besöker en webbplats. Cookies används vanligtvis för att ge besökaren en bättre upplevelse av webbplatsen samt tillgång till olika funktioner. Informationen i en cookie kan också användas att följa en användares surfande på webbplatser som använder samma kaka. Cookies används på de flesta webbplatser och är inget som är skadligt för din dator.

Mer information om cookies, och hur du kan hantera, stänga av eller ta bort dem, finns på www.minacookies.se, www.cookielagen.se och www.pts.se.

Våra cookies

För att göra användarupplevelsen bättre sparas cookies som exempelvis gör att du inte behöver se en informationspopup flera gånger. Dessa cookies innehåller ingen personlig information och sparas endast i din webbläsare.

Tredjepartscookies

Google Analytics

Används för att kunna se antal besök och hur besökarna använder vår webbplats. Det sparas ingen personlig information och vi kan således aldrig koppla ihop information som sparats till en specifik person.

Facebooks Pixel

Används för att vi ska kunna nå tidigare besökare vid annonsering på Facebook. Vilken data som samlas in och hur Facebook använder datan går att ställa i dina profilinställningarna på Facebook.

Personuppgiftspolicy

Vi vill med denna integritetspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med den svenska personuppgiftslagstiftningen.
Denna integritetspolicy gäller för både privat- och företagskunder.

  • När sparar vi personuppgifter?
    Vi sparar personuppgifter när du använder vår hemsida, kontaktar oss, handlar eller skapar ett konto.

  • Vilka uppgifter sparar vi?
    När du handlar hos oss eller skapar ett konto sparar vi personuppgifter, som namn, kontaktuppgifter och IP-adress.

  • Hur länge lagras uppgifterna?
    Vi lagrar dina uppgifter så länge det behövs för att fullfölja våra åtaganden mot dig som konsument eller samarbetspartner.

  • Vad gör vi med uppgifterna?
    Vi lagrar dina personuppgifter huvudsakligen för att genomföra och hantera köp, betalningar, returer och reklamationer. Vid köp mot faktura eller delbetalning kan vi eller samarbetspartner göra en sedvanlig kreditupplysning. Uppgifterna kan även användas för marknadsföring eller undersökningar. Genom att genomföra ett köp eller skapa ett konto samtycker du även till att vi skickar information till dig, via e-post, sms eller på annat sätt.
    Utöver ovan kan vi komma att samköra och analysera för att kunna ge dig personlig information och erbjudanden.

  • Vem får vi lämna ut uppgifterna till?
    Vi lämnar ut uppgifter till samarbetspartners för att genomföra betalningar och leveranser samt för att kunna ge personlig information och erbjudanden.
    Personuppgifter kan också komma att lämnas ut om det är nödvändigt för att följa gällande lagkrav eller krav från myndigheter.

Personuppgiftsansvarig

För att kontakta oss angående de personuppgifter vi lagrar kan du kontakta oss på följande sätt:

Ring oss på
0480 - 73 73 40
Mån - tors
09:30 - 15:00
kontakt@vattenliv.se
vattenliv.se
Trädgårdsliv AB, Hossmo gård 140, 388 92 Ljungbyholm
Organisationsnummer: 556603-3428
© 2022 Trädgårdsliv AB
Sitemap
Vår webbplats använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Läs mer här